måndag 7 april 2014

Idag kom regnet

Vaknade av att det droppade på fönsterblecket - ett lätt vårregn och inte som tidigare morgnar då det varit frost utanför. Välkommet, det binder dammet efter sopningen av gatorna men det klart, solsken är ju mysigare förstås. Nu spelade det ingen större roll, det var gym som gällde på fm och sen målning på eftermiddagen. Hämtade tavlorna från utställningen också, det var bara en kvar (av tre), de andra var sålda! Naket är tydligen gångbart, hörde av personalen där att de var mkt populära till o med bland barnen som besökte biblioteket. Ja, ja, det var naket men ändå anständigt, så det så. Och målningar kan man publicera utan att ha intyg från modellen....
Nu på kvällen var det årsmöte på fotoklubben. Lättsamt och trevligt förstås, en hel del idéer och planer för våra träffar under vår och sommar. Tyvärr så blir det väl som vanligt svårt att få till det, folk är så upptagna numera - även jag. Men det verkade som om de flesta hade ambitionen att delta, vi får väl se!

Igår ute vid stugan så kom tranorna flygande så att jag fick tillfälle att fotografera dem, ingen särskilt bra bild förstås men det var på redigt långt håll. De flyger kors och tvärs över sjön och skränar. Härligt, de hör våren till!
#38/100


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar