onsdag 30 december 2015

Lat lat lat

Idag har jag inte gjort mycket. Gick upp tidigt för vi skulle till röntgenavd med guben, allt för att se hur han mår egentligen. Hoppas det är som han förtjänar, och han förtjänar det allra bästa!
Sen hem för lunchäggröra, lite slappande framför tv'n, så småningom middag - inplastad julkorv med brysselkål och potatis! Vi fick senap till också, och vatten. Nu är bara skinkan kvar i kylen samt några skivor gravad lax. De försvinner nog under morgondagen, laxen alltså.
Kan upplysa om att jag är väl förtrogen med vissa fiskarter och det här är en stor redig abborre, fångad av en riktig fiskare. Ingen lax alltså.

Natten som var kunde jag inte sova, då roade jag mig med att fundera över mina uppfinningar - ja, de finns ju inte som prototyper än men i min hjärna. Några saker som jag tror alla människor behöver; en torkcylinder att användas efter duschen, med automatisk lotionsprayning skulle vara perfekt, sedan ett rakiryggenlångt hundbajsupplockarverktyg - du trär påsen på gripklon, tar 'doningen'  och greppar över bajset och vips vänder du påsen över och knyter ihop, kastar i närmaste hundbajskorg och går sedan glatt vidare. Inget mer shit efter gatorna!
Sen började jag tänka på mitt senaste projekt, men se, då somnade jag!

Och när jag läser det här inlägget, speciellt om uppfinningarna, kan jag konstatera att rubriken är rätt!
Lat och bekväm, det är vad jag är!

3 kommentarer:

 1. *S* Du vansläktas inte! Mamma sa alltid att hennes pappa sa "Jag kan bryta ryggen av mig för att få det bekvämt"..
  Jag är likadan. Och även en innovator. Mamma med. Minns du hennes arrangemang för att dra av och på överkastet? Med snören och taljor typ persienn? Funkade inte så bra, kan jag säga..

  SvaraRadera
  Svar
  1. men visst är det väl bra uppfinningar?!

   Radera
 2. Kan du få bajsplockaren att åka ut på teleskop med så den blir fickvänlig, och säkrat att själva "den" inte blir förorenad så kan du provtillverkas och vara med i det där uppfinnarprogrammet :)

  SvaraRadera