fredag 9 oktober 2015

Lite hipp som happ med ordningen

När vi såsmåningom hade avverkat Visby på måndagen var det dags för båten över till Oskarshamn. Det gick smidigt och vi anlände hamnen vid åttatiden. Mörkt förstås och problem att hitta ställplats. Vi hamnade slutligen på en riktigt bra plats där vi hade nytta av våra kunskaper i gasolvärmefunktionen för nu var det nog frost! 
Åkte vidare för att sova över hos Tidaholmarna. Tack för det! Där fick vi bl.a göra bekantskap med Amaronevin. Jättegott! Tack. 
Onsdagen började med go frukost och sen var det dags för oss att åka mot Karlstad som var inplanerat redan hemma men först torghandeln i Tidaholm. Köpte lökar som ska planteras i krukor här hemma. Nu styrde vi kosan mot Håverud som första anhalt. Förstås så var vi mer n en månad försenad för att få se någon aktivitet där men vi fick iaf köpa en glass av damen på museet. Nu blev det Brudvägen norrut. En väg som är både smal backig och kurvig. Men rätt fint. Vi klarade av den utan problem och i skymningen hittade vi Skutbergets camping i Karlstad. Där var det god standard och nära toa o dusch. 
Torsdagen skulle vi ägna åt Lars Lerin och det var inte svårt att hitta dit men parkeringsplats var svårare. Men förstås så löste Rolf den saken. Två timmar på Sandgrund! Så många fina målningar och gott fika bjöds vi på där.  Tom Rolf var nöjd, iaf m fikat. 
Nu började hemlängtan ge sig till könna så gps:en ställdes in med Hästberg som mål. Dit kom vi lagom till GT och middag. Allt var sig likt och innan vi åkte hem på fredagen så hade vi plockat ur det mesta ur husbilen och efter lite städning mm så är det dags för vinterförvaringen i Styrsjöbo. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar