måndag 28 september 2015

Nätet har varit nere 😙

Hört klagomål på nättystnaden sen lördag. Men nu är vi i civilisationen (utanför Konsum i Visby).
En kort resumé; innan vi åt vår eminenta middag på fredagskvällen så hade vi i mörkret navigerat till Fårö kursgård där vi famlade oss fram till en elstolpe. Vi lyckades med det men glömde att stänga bilfönstret så natten blev kall. Men frisk! Lämnade på morgonen för fortsatt färd mot norra Fårö. Men shit, nu lyste nästa varningslampan, den för bromsarna. Och ingen verkstad i sikte den här gången. Men bra Karl reder sig själv.
Ur med reservdäcket för att kolla bromsoljan. Jodå den verkade helt OK. ???? 
Men vad kunde felet då vara? Fram med supersprejen M556 och spruta på lite på eltrådarna. Nej ingen reaktion. Nåja vi åker väl försiktigt..... Sagt å gjort. Men vi hann inte långt förrän lampan slocknade och gjorde oss riktigt glada. 
Nu hittade vi en camping i god tid, Östergarn Strand i Katthammarsvik där vi kunde sitta i solen en stund och tom ta en prom till havet. Blåsigt men fint. Och jag lyckades få till tv'n! Kanon. 
Söndag morgon - sol igen. Ön har visat sig från sin bästa sida, det behövde vi iaf efter allt krångel med bilen! Nästa gång ska jag se till att den servats innan, inte som nu under resans gång!


3 kommentarer:

 1. Fina Ni - va kloka ni är som tar vara på hösten 😘

  SvaraRadera
 2. Selfies i all ära.. Ni är snyggare naturella!*S* Men det är en fin fyr "därbakom"..;o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du vi ser för jäkliga ut? Jaja men du vet väl att kameran ljuger ibland

   Radera