söndag 31 maj 2015

Nedräkningen börjar

Idag skriver jag mitt nittionde blogginlägg, precis lika (o)intressant som de åttionio tidigare. Men jag har verkligen hållit i. Någon gång har det hamnat på fel sida om midnatt men inte gör det mig nåt. Skulle önskat ha fler bilder med, men jag är inte riktigt överens med mitt bildseende även om jag lyckats med någon enstaka bild ibland. Hoppas 'ögonen' kommer tillbaka, kanske med de nya glasögonen jag får hämta på fredag vilka förhoppningsvis också kommer att ge mig enkelseendet tillbaka. Det är jättejobbigt att se dubbelt av och till.
Idag har vi varit till Sandviken och grattat en 10-åring och en blivande 13-åring. Lunch först och sen fika med tårta och gottgott. Trevligt som vanligt.
Och inte kom Rättvikshästen Piraten med till finalen i Elitloppet heller. Vi passade på att kolla lite lätt mellan tårtbitarna.
Sen detta förbannade regnande och blåsande! Undrar hur många millimeter det kommit sedan fredagen....... Var hundan är sommarvärmen? Första juni i morgon och vinterjackorna sitter på fortfarande.

#90/100

1 kommentar:

  1. Detta är ju det moderna sättet att kommunicera på, så jag hoppas att du fortsätter länge än.
    Och ja, regn är det gott om

    SvaraRadera