onsdag 20 januari 2016

När John Blund strejkar

Då löser jag alla världens problem och även mina egna förstås. Tyvärr så har jag teflonminne så de flesta av mina eminenta lösningar försvinner med dagsljuset.
Väcktes av pling på ajfånen; skolmassaker i Pakistan. Sedan korruption och Kommunal, livstid för mord, brand på asylboende, mord igen, mera arbetslöshet, skottlossning i Akalla, uppgjorda matcher, listan kan göras hur lång som helst, och som lök på laxen, dr Phil om olyckliga, självmordsbenägna unga flickor i USA.
Vi alla blir översköljda med negativa nyheter och då är det inte helt givet att stråla av lycka vid frukosten! Det behövs lite motgift, kanske en sida på fejjan öppen för bara positivt tänk.
Nappa på det någon glad människa!
För av oss 9700000000 människor som bor på den här planeten (blev det rätt antal nollor nu? 9,7 miljarder) så måste ju det stora flertalet veta vad som är rätt och fel! Men så klart, det är väl eländet som säljer...

Här kommer iaf en, vad jag tycker, positiv bild på sommarstugans uthus genom frostigt fönster. Observera att solen lyser och snön är vit och den värsta kylan har gett med sig!
Vi går mot ljusare tider.2 kommentarer:

  1. Vackert! Och man kan alltid glädjas åt att man är inomhus. Har tak över huvudet, mat, trevliga vänner som ställer upp om det skiter sig med nåt.. är älskad.. Och tittar du ut genom ditt fönster och håller infoflödet tyst några timmar om dagen, så är allt väl, eller hur? Just NU är det inte så dumt.. Just NU!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå, det finns mycket saker att glädjas åt, men håll med mig, visst blir det en jäkla massa negativ input?

      Radera