torsdag 4 december 2014

Dagens historiska händelse

Det har ju tjatats om det hela dagen - budgetförslaget som gick åt pipan och Löfvéns beslut om att begära nyval i mars.
Tycker att de tjabblar och bråkar om the same the same hela tiden. Alliansens fel, SDs fel, röd/grönas fel. Inte vet jag vems felet är, men galet är det. Och dyrt blir det.
Synd att inte alla partierna (gäller inte SD förstås) tar tag i det här med invandringspolitiken. Men de vågar inte peta i det med risk för att kallas rasister.
Nu törs jag nog inte skriva mer för då får väl också jag det epitetet - MEN DET ÄR JAG INTE!!!!
Men jag tror att det är många som oroas av att vi tar ansvar för så många flyktingar som kommer till vårt land och ändå är det få i förhållande till antalet flyktingar i världen; 50 miljoner!!
Det är fruktansvärt förskräckligt hur de människorna har det i sina hemländer/flyktingläger/grannländer. Krig, svält, sjukdomar.. you name it! Jävla krig! Galna människor!
Biståndsbudgeten är 40 miljarder kronor och kostnaderna för flyktingar som kommer hit betalas ur den budgeten. Alltså belastar de inte oss skattebetalare ytterligare, men det som sker är att mindre bistånd går till de olika länderna. Och avdraget, ca 8 miljarder vi gör för flyktingmottagningen är högre än andra länders. Läste nånstans att det var ca 92kkr/flykting men för hur lång tid? Och hur länge stannar en flykting här i landet?

Läs du också och bli förbannad!
Riksrevisionsverkets åsikter om hanteringen av bistånd
Sverige är FN:s jultomte 

Det finns hur mycket som helst att hitta på nätet om flyktingar, bistånd, slarviga/inkompetenta myndigheter. Jag blir trött! Och förbannad!
Går och sover!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar