söndag 23 februari 2014

Veckans fototriss SPÅR #249

 Det fick bli bilder från arkivet igen, trots spårsnö, men tiden, tiden, den bara flyyger fram. Men det är många saker som sätter spår, inte minst tiden (ser jag när jag kollar i spegeln! :-(( )
Den första bilden visar just på detta, det är tiden och vattnets rörelser under många många år som har plockat fram tallarnas rötter nere vid Siljan och som erbjuder vackert blickfång och kanske en skön sittplats ibland. I bakgrunden skymtar också den 628 m långa Långbryggan, där varje planka har dekorerats med namnet på den som lämnat en gåva på 500 kr för renoveringen. Också ett spår från det som varit!

Nästa bild, isberget som generösa köpmän bidragit med under några kalla vintrar - inte i år, alldeles för varmt - där jag tycker att den gyllene solnedgången förutspår ännu en kall och klar dag (vilket det också blev). Den som tittar noggrant kan också se massor av bil- och skidspår i förgrunden.Den sista bilden visar de frostiga spår som grenarna på trädet tecknar mot den grå väggen, ganska effektfullt och jag minns att jag frös den där dagen!

Ja, det var min triss den här veckan, du hittar fler HÄR!

7 kommentarer:

 1. Fint trissat, spår överallt av tid och historia!
  http://axartist.blogspot.se/2014/02/fototriss-tema-spar.html
  AX

  SvaraRadera
 2. Vitt skilda spår. Gillar den sista bilden bäst. Synd att det var så kallt den dagen :)

  SvaraRadera
 3. Fint trissat. Mittenbilden är så vacker :-)

  SvaraRadera
 4. Fint trissat! Här fans det snö, men tösnö så alla spår hade kollapsat... Tycker särskilt om trädet med rimfrost, så vackert!

  SvaraRadera
 5. Fina spår och jag är en sådan där "tok" som gillar vintern, så då förstår du vilka bilder jag gillar
  ;-))

  SvaraRadera
 6. Bild två och tre är underbar :) Gillar vintern ;)

  www.nacka144.se

  SvaraRadera