fredag 27 februari 2015

En händelserik dag

Började dagen med ett kiss-prov, det var rätt OK - TACK!
Sen blev det VM-stafett herrar, och så spännande det blev. Allra bäst var ju Johan Olsson som åkte in 30 sekunder på andrasträckan. Riktigt imponerande. Undrar vad han sysslade med där i ensamheten i Bruksvallarna - sex veckor! Vad det än var så gjorde det nytta. Nåväl, tvåa bara tiondelar efter Norge och Northug på sista sträckan. Bra gjort, killar!
Tänk om detta skidåkande kunde ges mig tillgodo i mitt stegräknande, men icke. Det blev istället en snabb 3,3 km promenad i rask takt som avslutades med besök på Södergården och varsin Semmelwrap! som vi bar med oss hem till fikat. Mums! Tvärt emot min hälsorådgivares råd, men det klart - det är ju fest när vi vinner silver och vid festliga tillfällen så är jag ursäktad. 5000 steg ca blev det ändå. (Halva är kvar till morgondagens VM-fika....)

Kvällen avslutades med ishockey på övervåningen, DIF mot LIF och ännu en förlust, dock i förlängningen. Trots ny tränare och kniven på strupen.
På min TV så visades Let's dance med Ingemar Stenmark, min absoluta skidåkarfavorit. Jag var en av alla dem som avbröt allt bara för att kolla hans tävlingsåk och han gjorde absolut ingen besviken idag heller! Jätteduktig på dansgolvet och får han bara hålla på ett par veckor så han slappnar av lite, då blir han farlig. För att vara första veckan så var alla riktigt bra. Ska bli kul att följa.

Semmelwrappen var vådligt god! Längtar till morgondagens fika.. (bilden 'lånade' jag på nätet - är jag ursäktad?)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar